Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslagen

Onder het toeziend oog van veel publiek speelde vanavond Fc. Grootegast JO15-1 tegen Lycurgus JO15-2 de halve finale in de KNVB beker.

Fc. Grootegast JO15-1 - Lycurgus JO15-2JM

De eerste helft waren de beide teams wat gespannen voor deze toch wel belangrijke wedstrijd. De teams waren aan elkaar gewaagd. Het was vooral Fc. Grootegast die wat beter combineerde en hiervan kon profiteren. Rond de 10de minuut scoorde Michel Lutter met een mooi afstandsschot. Lycurgus kwam een aantal keren via de flanken goed door, maar echt gevaarlijk werden ze niet. De verdediging van Fc. Gr... meer ยป

• 22 april 19:00