Wedstrijd afgelast

In het geval een wedstrijd is afgelast dan wordt dit door de wedstrijdsecretaris in Sportlink aangepast. Tegelijkertijd wordt dit bericht op zowel de website, als op social media gedeeld. Fc. Grootegast streeft er naar om de informatie zo snel mogelijk te delen, zodat eenieder dit tot zich kan nemen.

Je kunt het wedstrijdsecretariaat op de volgende manieren bereiken

Senioren

Nico de Boer 
tel: 06-12254723 of wedstrijdsecretariaat-senioren@fcgrootegast.nl

Junioren A-D

Martine van Woudenberg
tel: 06-13826431 of wedstrijdsecretariaat-junioren@fcgrootegast.nl

Pupillen E-Mp

John Babois
tel: 06-17003998 of wedstrijdsecretariaat-pupillen@fcgrootegast.nl

Algemene zaken

Mirjam Wijma
tel: 06-41639898 of wedstrijdsecretariaat-junioren@fcgrootegast.nl

Aanvullende informatie

Leiders en clubscheidsrechters worden niet persoonlijk geïnformeerd als een wedstrijd is afgelast. Iedereen dient zelf de informatiebronnen te raadplegen en vervolgens je team te raadplegen.

Uiteraard geldt dit advies ook voor spelers en toeschouwers: bij twijfel altijd de website raadplegen. Met het oog op uitwedstrijden adviseren wij leiders tijdig te kijken op de website van de tegenstander. Aangezien Fc. Grootegast over een kunstgrasveld beschikt gaan de wedstrijden die hierop zijn gepland normaal gesproken altijd door. De A-categorie teams hebben voorrang, daarom kan als gevolg van een afgelasting op de reguliere velden, het wedstrijdprogramma worden aangepast.

Bezoekende verenigingen

Fc. Grootegast adviseert bezoekende clubs voor vertrek de website te raadplegen. Het wedstijdsecretariaat neemt geen persoonlijk contact op met tegenstanders, in het geval van een afgelasting. Er is één uitzondering: mocht je voor 08:00 uur vertrekken op zaterdag, dan is het advies om één dag voorafgaand aan de wedstrijd contact op te nemen met het wedstrijdsecretariaat.

KNVB Scheidsrechter

Fc. Grootegast streeft ernaar om KNVB scheidsrechters die Fc. Grootegast bezoeken telefonisch tijdig op de hoogte te brengen, maar adviseert ook hen altijd Sportlink te controleren.

Veldconsul

De consul van Fc. Grootegast is Bert Schuil, te bereiken via: 0594-659328 of b.schuil@planet.nl

Afgelastingen

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2019 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route