Vrouwen 1: Tweede ronde Leekster Voetbalgala

In januari 1, 2019
Comments off
195 Views

Op donderdag 3 januari zullen wij het nieuwe jaar inluiden door ons beste voetbal te laten zien in de tweede ronde van het Leekster Voetbalgala.

Ons programma van die avond ziet er als volgt uit:

19:00 VV Nieuw-Roden – FC Grootegast
19:50 FC Grootegast – SV Marum
20:40 FC Grootegast – VV De Wilperboys

Als het ons lukt om bij de beste twee teams van deze poule te eindigen, dan kwalificeren wij ons voor de halve finale, die op dezelfde avond nog gespeeld zal worden (om 21:30). De winnaars van de twee halve finales kunnen zich opmaken voor een speciale avond: deze teams mogen namelijk op de gala-avond van het Leekster Voetbalgala gaan uitmaken wie zich tot kampioen van het vrouwentoernooi mag kronen.

Om kans te maken op een plek in die prestigieuze finale kunnen wij alle steun weer goed gebruiken. Mochten jullie nog geen plannen hebben voor donderdagavond 3 januari, kom ons dan vooral aanmoedigen in Sportcentrum Leek!

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2019 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route