Vacature – Leuke bijbaan

In oktober 2, 2019
Comments off
490 Views

Voor de zaterdag zijn we op zoek naar enthousiaste kantinemedewerkers (M/V)! Vind jij gastvrijheid, klantgerichtheid en gezelligheid in een horeca gelegenheid net zo belangrijk als wij? Ben jij flexibel inzetbaar en wil je wat bijverdienen? Dan is het MFA Grootegast op zoek naar jou! Je werkzaamheden zijn zeer divers, maar zullen zich grotendeels afspelen achter de bar en in de keuken van het MFA op het sportpark van FC Grootegast. In een leuk team zullen je werkzaamheden bestaan uit o.a. de verkoop van drank, het opnemen van bestellingen, verkoop van broodjes, snoep en warme snacks. Het is de bedoeling dat je om de week gaat werken op zaterdag vanaf eind van de middag tot ongeveer 22.00 uur. Heb je interesse en ben je minstens 18 jaar? Neem dan snel contact op! hijlkemasandra@gmail.com Voor meer informatie kun je vrijblijvend bellen met : 06-20176423, Sandra Hijlkema

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2019 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route