Slider-jaargids

Update MFA!

In oktober 1, 2017
232 Views
Welstandscommissie
De bouwplannen moeten door een welstandscommissie beoordeeld worden om er zo voor te zorgen dat het goed in de omgeving past. Deze commissie had op het eerste ontwerp nog enkele opmerkingen,maar zijn na enkele kleine aanpassingen akkoord gegaan met het plan.
Bouwvergunning
De aanvraag voor de bouwvergunning (inclusief het plan waarmee de welstandscommissie akkoord is gegaan) is in de zomer bij de gemeente ingediend. De aanvraag ligt nu ter controle bij de provincie, zij doen naar verwachting over twee weken uitspraak.
Inrichting
In de zomervakantie hebben twee interieurontwerpers hun ideeën gepresenteerd aan de inrichtingscommissie. Op basis van deze presentaties is de keuze gemaakt om met Buss Interieurontwerp uit Aduard verder te gaan. De inrichtingscommissie zal binnenkort ook met zowel Buss als De Boer in overleg gaan.
Diensten ondernemers Grootegast e.o.
Ondernemers in Grootegast e.o. kunnen zich melden bij de aannemer om hun diensten aan te bieden. Bedrijven die zijn aangesloten bij Ondernemend Grootegast hebben van de stichting MFA een brief hierover ontvangen.
Planning
De sloop van de huidige accommodatie zal half december starten, zodat het gebouw voor de zomer van 2018 gereed is. De financiën (vanuit bijvoorbeeld provincie en gemeente) zijn zekergesteld.

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2018 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route