Trainers blijven!

In mei 23, 2020
Comments off
429 Views

Wij zijn verheugd mee te kunnen delen dat, zowel de trainer van de Dames 1, als de trainers van Heren 1 & 2 blijven. Hiermee houdt Fc. Grootegast alle trainers binnenboord.

– Heren 1 – Johannes Veenema
– Dames 1 – Auke Doornbosch
– Heren 2 – Stefan Krijthe (vragen)
– Heren 3 – Rene Kits

Sterker nog het trainersarsenaal bij de senioren is uitgebouwd met ook een trainer voor het 3e elftal. Dit om voor een gedegen structuur bij de senioren te zorgen. Met in het bijzonder de trainer van het 2e elftal en kind van de club Stefan Krijthe, die dit jaar knap het 2e elftal in de 2de klasse heeft gehouden (van de laatste plaats naar onder in de middenmoot) Dus aan hem dan ook een paar vragen:

Hoelang ben je al trainer?

Vanaf mijn 13e dus nu 11 jaar. Sinds dit seizoen ook TJC en sinds November ben ik Interim-trainer geworden van het 2e, ook komend seizoen zal ik deze taken vervullen.

Wat zijn je plannen als TJC?

VTON binnen (wat is gelukt, zie elders bericht), zodat de trainers gevoed worden met kwalitatief goede trainingen. In eerste instantie moet het een hulpbron zijn voor trainers om tot kwalitatief goede trainingen te komen. Het uiteindelijke doel hierbij is dat jeugdspelers kwalitatief grotere stappen maken.

Wat bind je aan deze club?

Van jongs af aan heb ik het al erg naar mijn zin. Ook enorm veel gezelligheid gekend, in o.a. de 3e helft en ik hoop dit nog lang mee te maken.

Nu het MFA er staat kunnen we gaan bouwen aan een sterk en solide fundament voor onze mooie vereniging. Komend seizoen wordt er extra geïnvesteerd in het dames voetbal. Ook in de jeugdopleiding zullen de nodige dingen veranderen om de doorstroom naar het 1e of 2e elftal soepeler te maken. Er wordt vanaf komend seizoen door de gehele jeugdopleiding met de VTON (Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland) methode gewerkt. Deze methode heeft meermaals bewezen een aanwinst te zijn voor elke jeugdopleiding.

Voor komend seizoen is er een degelijke JO-19 (olv Harm Visser) & ook de JO-17 blijft op hoofdklasse niveau acteren.

Het 1e elftal waarmee Johannes Veenema dit jaar boven verwachting presteerde in de 3de klasse is weer wat parels rijker. We zijn er trots op dat dit elftal voor 99% uit zelf opgeleide spelers bestaat. We zien de toekomst dan ook rooskleurig tegemoet!

Wij hebben er in ieder geval zin in, tot komend seizoen op of bij de velden. Voor nu blijf allen gezond en hanteer de regels van het RIVM.

Jeen Zeemans

(lid Senioren & Technische Commissie)

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2019 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route