Slider Grote Clubactie

Steun FC Grootegast met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2018!

In februari 1, 2018
290 Views

Vanaf 12 februari t/m 7 april doet FC Grootegast mee aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz supermarkt in Grootegast.
Wij nodigen jullie allemaal uit om in deze periode boodschappen te komen doen in het gloednieuwe Poiesz filiaal in Grootegast.  Bij het boodschappen doen, ontvang je sponsormunten. Bij de uitgang staan kokers, waarbij er één van FC Grootegast bij is waar de munten in gedeponeerd kunnen worden. Hoe meer sponsormunten in de koker hoe hoger het sponsorbedrag voor FC Grootegast.

Komt allen!!!!

Hoe werkt de actie
Bij elke € 10,- aan boodschappen(excl. statiegeld) krijgen Poiesz klanten een Jeugd Sponsor Munt, maar er zijn meer mogelijkheden om extra sponsormunten te ontvangen. Wekelijks staan in de Poiesz voordeelfolder speciale Jeugd Sponsor aanbiedingen waar u als klant van kan profiteren. Bij deze aanbiedingen worden dus extra Jeugd Sponsor Munten uitgegeven en u profiteert ook nog eens van euro’s voordeel. Bijvoorbeeld 10 sponsormunten extra bij de wekelijkse Super Jeugd aanbieding. En 15 sponsormunten extra bij de speciale bakkerijaanbieding die de hele week geldig is.
Van 12 t/m 17 februari zal FC Grootegast de actie zichtbaar in de winkel promoten. Op zaterdag 17 februari (van 10.00-15.00) zullen we als activiteitencommissie met een aantal jeugdleden in de winkel aanwezig zijn om de actie extra te promoten.

Online stemactie
Ga naar www.poiesz-supermarkten.nl/jsa en stem daar op onze club. De 50 clubs of verenigingen die het meest gesteund worden ontvangen ook nog eens 500 Jeugd Sponsor Munten extra. En u maakt elke week kans op het winnen van 1 van de 5 Poiesz waardebonnen twv. € 500,-

Let op! De “oude” Jeugdsponsormunten van voorgaande jaren zijn niet meer geldig en mogen niet in de koker gedeponeerd worden. De munten hebben dit jaar een gouden rand waaraan ze herkenbaar zijn.

Klik op onderstaande link voor extra info over de actie en de aanbiedingen:
https://www.poiesz-supermarkten.nl/

 

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2018 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route