Steun FC Grootegast met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2019

In februari 6, 2020
Comments off
97 Views

 

Vanaf 10 februari t/m 5 april doet FC Grootegast mee aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz supermarkt in Grootegast.

Wij nodigen jullie allemaal uit om in deze periode boodschappen te komen doen in het Poiesz filiaal in Grootegast. Bij het boodschappen doen, ontvang je sponsormunten. Bij de uitgang staan kokers, waarbij er één van FC Grootegast bij is waar de munten in gedeponeerd kunnen worden. Hoe meer sponsormunten in de koker hoe hoger het sponsorbedrag voor FC Grootegast. Bovenaan het verlanglijstje van FC Grootegast staat dit jaar: Iets voor de jeugd in of bij de nieuwe multifunctionele accommodatie(mfa)

Hoe werkt de actie
Bij elke € 10,- aan boodschappen(excl. statiegeld) krijgen Poiesz klanten een Jeugd Sponsor Munt, maar er zijn meer mogelijkheden om extra sponsormunten te ontvangen. Wekelijks staan in de Poiesz voordeelfolder speciale Jeugd Sponsor aanbiedingen waar u als klant van kan profiteren. Bij deze aanbiedingen worden dus extra Jeugd Sponsor Munten uitgegeven en u profiteert ook nog eens van euro’s voordeel. Bijvoorbeeld 10 sponsormunten extra bij de wekelijkse Super Jeugd aanbieding. En 15 sponsormunten extra bij de speciale fruit- of bakkerijaanbieding die de hele week geldig is.
Van 23 t/m 28 maart zal FC Grootegast de actie zichtbaar in de winkel promoten. Op zaterdag 28 maart (van 10.00-15.00) zullen we als activiteitencommissie met een aantal jeugdleden in de winkel aanwezig zijn om de actie extra te promoten.

Score en tussenstand
Ga naar www.poiesz-supermarkten.nl/jsa en kijk hoe onze vereniging ervoor staat. Hier wordt twee keer per week de actuele tussenstand van onze club gepubliceerd.

Let op! De “oude” Jeugdsponsormunten van voorgaande jaren zijn niet meer geldig en mogen niet in de koker gedeponeerd worden. De munten hebben dit jaar een groene rand waaraan ze herkenbaar zijn.
Klik op onderstaande link voor extra info over de actie en de aanbiedingen:
https://www.poiesz-supermarkten.nl/

Steun onze Club Komt allen!!!!

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2019 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route