Nieuwe verkopers programma boekjes

In oktober 11, 2018
Comments off
256 Views

Al sinds jaren worden er bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal entreegelden geïnd. Voor 3 euro ontvangen betalende toeschouwers daarbij een programaboekje, waaraan een verloting is gekoppeld. De 1e prijs is een rollade van de plaatselijke slager Huizenga te Grootegast en de 2e en 3e prijs is een jubileumplank met lekkernijen van de plaatselijke bakker Hamersma. In beide gevallen is kwaliteit dus gegarandeerd.
Dit seizoen hebben twee nieuwe vrijwilligers zich bereid verklaard om de boekjes aan de man of vrouw te brengen. In de 1e thuiswedstrijd tegen Holwierde maakten Alie Huizinga en Piet Pomstra (zie foto’s), die beiden een zoon in de 1e selectie hebben spelen een verdienstelijk debuut. Alie verkocht al meer boekjes dan haar zoon en doelman Dennis hopenlijk in het komende seizoen aan tegendoelpunten zal doorlaten. Piet, vader van snelheidsduivel Bouwe verkocht al meer boekjes dan zijn zoon in zijn hele carrière bij Fc. Grootegast aan goals heeft gescoord.
Alie verkocht haar 1 eexemplaar aan een toeschouwer uit Holwierde. Piet verkocht al in de kantine zijn 1e exemplaar aan niemand minder dan aan rassupporter Weijer van Duinen. Voor de foto werd dit gedenkwaardige moment nog een keer bij het veld herhaald.
Achter de schermen verzorgt Grietje van der Vaart veel werk om de programmaboekjes gevuld te krijgen met waadevolle en actuele informatie. Zij regelt ook de prijzen en is daarnaast nog eens de schrijfster van de wedstrijdverslagen.
We zijn erg blij met de inzet en betrokkenheid die deze vrijwilligers laten zien. Goed voorbeeld doet daarbij goed volgen.

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2019 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route