Landelijke maatregelen Coronavirus leidend voor Fc. Grootegast.

In maart 17, 2020
Comments off
183 Views

Beste leden, ouders, trainers, supporters.

De uitleg van de Minister-President over de landelijke aanpak van het Coronavirus is helder en duidelijk geweest. De maatregelen zijn fors en die moeten we met elkaar als normaal beschouwen onder abnormale omstandigheden. Dat is belangrijk. Voor ons als voetbalvereniging Fc. Grootegast blijven de komende tijd, misschien wel maanden, de afgesproken maatregelen in stand. Er worden geen wedstrijden gespeeld en geen trainingen of activiteiten georganiseerd. De kleedkamers en de horeca zijn gesloten en iedereen moet voor zichzelf de inschatting maken wat privé verantwoord is en wat niet. En daarmee verwijzen we verder naar de landelijke richtlijnen. Wij als bestuur zullen daarom geen extra informatie meer afkondigen, maar we verwijzen naar de landelijke maatregelen en communicatielijnen, zoals bijvoorbeeld https://www.youtube.com/user/rijksoverheid . Dat geldt immers voor ons allemaal. We begrijpen dat het voor velen van ons een lastige periode is in velerlei opzichten. Velen kennen elkaar goed. We sluiten ons daarom graag aan bij de oproep van de Minister-President: ‘Denk een beetje om elkaar.’ Het Bestuur

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2019 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route