Johannes Veenema en Fc. Grootegast verlengen de samenwerking met een jaar.

In januari 4, 2020
Comments off
148 Views

Met instemming van spelers, de seniorencommissie en het bestuur heeft Fc. Grootegast is het contract met Johannes Veenema met een jaar verlengd. Hoewel de ervaringen met het jonge en grotendeels vernieuwd 1e elftal nog maar beperkt zijn, hebben alle partijen aangegeven om met elkaar verder te willen. Het doel voor dit seizoen is om in de derde klasse te blijven als basis voor verdere groei naar een degelijke derde klasser. In het team zit voldoende potentie om verder uit te bouwen, maar dat kost uiteraard tijd. Een mooie uitdaging voor het team en de trainer. Op de foto: voorzitter Sjabbo Smedes en trainer Johannes Veenema tekenen onder het toeziend oog van het team en de seniorencommisie het contract.

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2019 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route