Najaarskampioen Fc. Grootegast F3 wint beslissende wedstrijd

In december 13, 2015
961 Views

Grootegast, afgelopen zaterdag 12 december heeft team Fc Grootegast F3 de laatste beslissende, spannende wedstrijd gespeeld tegen de Wilperboys en ze hebben gewonnen met  1 – 0  Daarmee zijn ze najaarskampioen geworden en werden gehuldigd met een welverdiende medaille.  ‘s Middags mochten de jongens met het eerste elftal Fc Grootegast hand en hand het veld op. Samen met sponsor Weit Hamersma werd een teamfoto gemaakt.

Fc Grootegast F3 speelde mee in de Fairplay Poule najaarscompetitie.   Er werd gevoetbald op iets kleiner veld. 7 tegen 7, zonder scheidsrechter.

Ze hebben alle wedstrijden gewonnen. De leiders Tarde de Vries en Tine Zweers zijn supertrots op de jongens die hebben laten zien dat ze echt een goed samenspel hadden. Een fanatiek team en ze gingen keer op keer voor het plezier op het veld en natuurlijk de overwinning!

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2018 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route