Slider Grote Clubactie

Extra overleg 27 september!

In september 15, 2017
297 Views
Beste commissievoorzitters en andere geledingen,
Gisteravond (dinsdag 12 september) heeft het bestuur overlegd.
Er is gesproken over het steeds nijpender wordend probleem van het tekort aan vrijwilligers in de diverse commissies en in andere taken/functies.
Daarnaast is de functie secretaris nog steeds niet structureel her ingevuld. Voor de functie penningmeester zijn we met iemand in gesprek.
Het bestuur stelt het volgende voor:
Willen jullie inventariseren welke vacatures jullie commissie heeft en per functie een (korte) taakomschrijving maken.
Mail deze naar de secretaris; zij maakt een totaal overzicht.
Op woensdag 27 september willen we jullie graag uitnodigen om een actieplan te maken om zsm zoveel mogelijk extra vrijwilligers te kunnen werven. Ook willen we dan graag met jullie van gedachten wisselen over het verdere reilen en zeilen binnen onze Fc.
Plaats: bestuurskamer de Leegens.
Komt allen!
p.s.
Ook wijzen we jullie op de bijeenkomst welke op woensdag 20 september a.s. om 20.00 uur in de sporthal wordt gehouden. Daar wordt duidelijkheid verschaft over de bouw van de MFA en de sloop van de huidige accommodatie en uitgelegd hoe we de periode naar de nieuwe MFA met z’n allen gaan overbruggen. Jullie aanwezigheid daarbij is van groot belang. Nader bericht over deze bijeenkomst volgt via mail en Facebook.

 

Het bestuur van FC Grootegast

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2018 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route