Enthousiaste jeugd coördinator gezocht!

In november 6, 2019
Comments off
154 Views

De jeugdcommissie van FC Grootegast is op zoek naar vrijwilligers die het voetbal een warm hart toedragen en onze jeugdspelers in staat stellen om hun sport te kunnen beoefenen. De jeugdcommissie bestaat uit jeugdcoördinatoren die allemaal één of meerdere lichtingen ondersteunen. Doelstelling van de jeugdcommissie is het mede opstellen en vervolgens uitvoeren van het technische beleid zoals dit door de ledenvergadering van de vereniging is vastgesteld. Daarnaast is de jeugdcoördinator contactpersoon voor spelers, ouders, leiders en trainers en de link naar het bestuur van de vereniging. Daarnaast zijn de jeugdcoördinatoren lid van de indelingscommissie die ieder seizoen zorg draagt voor een evenwichtige teamindeling zodat spelers op hun eigen niveau tot hun recht komen. Ben je geïnteresseerd om je als jeugdcoördinator in te zetten voor FC Grootegast stuur dan een mail naar drevesfcg@ziggo.nl of bel 06-49424107.

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2019 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route