De MFA is geopend!

In november 20, 2018
Comments off
200 Views

Op vrijdag 16 november werd de nieuwe MFA officieel geopend. De laatste puntjes moeten nog op de spreekwoordelijke i gezet worden. De oplevering door de bouwer en de ingebruikneming door FcG zijn aanstaande. We gaan aan de slag om de MFA verder in te richten en gebruiksklaar te maken voor de 2e seizoenshelft. Eén van de zaken die we nog willen realiseren is de voltooiing en inrichting van het terras en de verdere bestrating. Er ligt al een fraai deel van het terras, beschikbaar gesteld en gelegd door een sponsor. Voor de verdere aanvulling op dit terras en de bestrating langs de MFA ontbreken de financiële middelen. Vanuit FcG is daarom een actie gestart met de slogan: ‘Regel een tegel’. Deze actie wordt ondersteund door de overige huurders. Het actiecomité hoopt zoveel mogelijk vierkante meters á € 15,00 te verkopen. Hiervoor worden formulieren verspreid, die hopenlijk massaal ingevuld gaan worden. Doe mee….en koop één of meer vierkante meters.
We gaan periodiek een lijst publiceren met daarop de namen van de deelnemers aan deze actie. Daar hoort jouw naam of bedrijf toch ook op te staan? Meedoen zonder invulling van het formulier is ook mogelijk. Maak het bedrag voor één of meer vierkante meters over op rekeningnummer NL07RABO0323716962 t.n.v. L. Faber o.v.v. ‘Regel een tegel’.
De teller staat op 40 verkochte vierkante meters. De kop is er af, maar we zijn er nog niet…..

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2019 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route