De grote clubactie staat weer voor de deur

In september 6, 2018
Comments off
306 Views

Zaterdag 15 september mogen jullie beginnen met de verkoop van de loten.

Ook dit jaar geldt, alleen verkoop via automatische incasso. De lotnummers komen dan automatisch op de bank/giro afschrift te staan. Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,-. Daarvan gaat € 2,40 naar FC Grootegast. Denk eraan hoe meer loten we verkopen, des te beter is het voor de club.

Ook dit jaar zijn er voor de best verkopende jeugdleden leuke prijzen om weg te geven.

– 20 Loten actie voor lotenverkopers –

Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Optisport of Avontura. Ook ontvang je een 2e artikel gratis bij www.masita.com Je ontvangt automatisch een voucher als je 20 of meer loten hebt verkocht.

– Kids-Verkoopwedstrijd –

De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen,  maar ook onder de beste lotenverkopers (leeftijd 6 t/m 13 jaar)zijn geweldige prijzen te winnen.

Win een Playstation 4!
De beste lotenverkopers maken kans op één van de 212 fantastische prijzen zoals een Playstation 4, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita.

Schrijf jezelf in op https://kids.clubactie.nl

– Extra Prijzen van FC Grootegast –

FC Grootegast organiseert ook zelf een loten verkoopwedstrijd. Voor de best verkopende jeugdleden hebben we totaal 3 prijzen om weg te geven. De hoofdprijs is een cadeaubon twv. € 50,-

Zaterdag 29 september moeten de boekjes weer ingeleverd worden bij je leider. Je ontvangt van je leider binnenkort je boekje met loten.

Een aantal verkooptips:

  • Begin meteen met verkopenBegin op zaterdag 15 september meteen met de verkoop. Anders zijn andere clubs je voor!
  • Kies een slimme tijd om langs de deur te gaanGa onder etenstijd op pad: dan zijn de meeste mensen thuis!
  • Vertel mensen hoe de Grote Clubactie werkt en wat jouw club eraan heeftVertel de mensen dat er leuke prijzen te winnen zijn en dat van elk lot maar liefst € 2,40 naar jouw club gaat. Noem de naam van jouw club. Dit jaar willen we de opbrengst besteden aan o.a. de Jeugdopleiding van FC Grootegast en voor de nieuwbouw van ons clubhuis
  • Vraag zoveel mogelijk mensen of ze een lot willen kopenVraag ook je familie, kennissen en collega’s (van je ouders) om een lot te kopen. Die doen dat meestal wel.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie FC Grootegast

 

 

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2019 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route