De grote clubactie staat weer voor de deur.

In september 6, 2019
Comments off
106 Views
Zaterdag 14 september mogen jullie beginnen met de verkoop van de loten. Ook dit jaar geldt, alleen verkoop via automatische incasso. De lotnummers komen dan automatisch op de bank/giro afschrift te staan. Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,-. Daarvan gaat € 2,40 naar Fc. Grootegast. Denk eraan hoe meer loten we verkopen, des te beter is het voor de club.
Ook dit jaar zijn er voor de best verkopende jeugdleden leuke prijzen om weg te geven.
 
20 Loten actie voor loten verkopers
Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van jouw clubcoördinator een gratis entreekaart voor
Optisport, Krazy Kangaroo, SnowWorld en Bobbejaanland
Ook ontvang je een 2e artikel gratis bij www.masita.com Je ontvangt automatisch een voucher als je 20 of meer loten hebt verkocht.
 
Kids-Verkoopwedstrijd
De loten kopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook onder de beste loten verkopers (leeftijd 6 t/m 13 jaar)zijn geweldige prijzen te winnen.
 
Win een Nintendo Switch!
De beste loten verkopers maken kans op vele fantastische prijzen zoals een Nintendo Switch een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita.
 
Schrijf jezelf in op https://kids.clubactie.nl
 
Extra Prijzen van FC Grootegast
FC Grootegast organiseert ook zelf een loten verkoopwedstrijd. Voor de best verkopende jeugdleden hebben we totaal 3 prijzen om weg te geven. De hoofdprijs is een cadeaubon twv. € 35,-
 
Zaterdag 28 september moeten de boekjes weer ingeleverd worden bij je leider. Je ontvangt van je leider binnenkort je boekje met loten.
Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
 
Met vriendelijke groet,
Activiteitencommissie FC Grootegast
 
 

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2019 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route