De accommodatie

De accommodatie van Fc. Grootegast ligt op het sportpark aan de Provincialeweg 141 in Doezum. De vereniging maakt gebruik van drie speelvelden, waaronder een kunstgrasveld. Er is een klein verlicht intrapveldje en een verlicht trainingsveld. De accommodatie ligt vlakbij het openluchtzwembad en de sporthal. Al deze accommodaties zijn bereikbaar via een grote centrale parkeerplaats.

De velden

Fc. Grootegast huurt de velden van de Stichting beheer sportpark ‘De Leegens’, opgericht in 2013. Het doel van deze stichting is: het realiseren van een accommodatie (sportpark) van voornamelijk terreinen in Grootegast voor het beoefenen van diverse sporten en evenementen en het in standhouden, beheren en exploiteren van de accommodatie voor actieve sportverenigingen en andere belanghebbenden in de gemeente Grootegast. Met dank aan deze stichting beschikt Fc. Grootegast over een modern kunstgrasveld, twee uitstekende natuurgras-wedstrijdvelden en een trainings-/wedstrijdveld.

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2019 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route