Bert Beute geblesseerd

In oktober 8, 2017
251 Views

Bert Beute, speler van het 1e elftal, is in de voorbereiding op het seizoen tijdens een oefenwedstrijd zwaar geblesseerd geraakt. Er is sprake van een gecompliceerde enkelblessure, waarbij de enkelbanden goeddeels zijn afgescheurd. Bert kan al wekenlang zijn werkzaamheden als brandweerman niet uitvoeren. Het herstel gaat nog wel even duren. Bert is wel weer op de been en heeft zich al weer op het sportpark laten zien. Of en wanneer Bert weer binnen de lijnen actief zal zijn valt nog niet te voorspellen.

Om hem een hart onder de riem te steken is de afgelopen week door een bestuurslid een goed gevulde fruitmand bij Bert thuis bezorgd. Dit gebaar werd door de onfortuinlijke verdediger zeker gewaardeerd.

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2018 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route