Amysoft nieuwe hoofdsponsor Fc. Grootegast

In oktober 30, 2019
Comments off
128 Views

Op vrijdag 18 oktober 2019 verbond Amysoft zich voor de duur van 3 jaar als hoofdsponsor aan Fc. Grootegast.
Amysoft is onderdeel van Amy Water Systems. Het van oorsprong Grootegaster familiebedrijf is inmiddels al weer 16 jaar in Leek gevestigd. In maart 2018 werd een ultramodern bedrijfspand op een zichtlocatie langs de A7 gerealiseerd.
Over Amysoft:
De kern van het bedrijf bestaat uit zeven leden van de familie Zuidema. De familie Zuidema heeft stevige ‘roots’ in het dorp Grootegast en veel leden uit de familie Zuidema voetballen of hebben gevoetbald bij Fc. Grootegast.
Bij een familiebedrijf hoort een lange termijnvisie. Hierbij is een langdurige relatie met de klant essentieel en staan kwaliteit en arbeidsethos van het personeel hoog in het vaandel. Bij Amysoft zijn alle personeelsleden daarom in loondienst en wordt er geen gebruik gemaakt van freelance medewerkers
Amysoft is marktleider op het gebied van waterontharders, een product waarvoor 15 jaar volledige garantie geldt. Het bedrijf laat u graag kennismaken met en overtuigen van de vele voordelen van kalkvrij water. U kunt daarvoor vrijblijvend contact opnemen met het bedrijf. U bent uiteraard ook meer dan welkom voor een bezoek aan de showroom in het bedrijfspand te Leek.
Fc. Grootegast is uiteraard zeer verheugd dat Amysoft een langdurige sponsorrelatie met de club is aangegaan.

Over FC Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58.
Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.
Lees meer over de gehele historie van de club

© Fc. Grootegast 2019 | Design en beheer: Idea 2

Adres

Provincialeweg 139
9863 PE Doezum
info@fcgrootegast

Route