Rijksstraatweg 14
9752AD
HAREN GN
tel. 050-5344950

Het was nog even heel spannend, op dinsdag 17 mei speelden ze de wedstrijd tegen de nummer 2, Be Quick. Als deze wedstrijd gewonnen werd, was het kampioenschap al zeker. Helaas speelden ze toen met 2-2 gelijk en kwam het aan op de laatste wedstrijd.

En dat was zaterdag 21 mei. Tegen Helpman speelden ze uit. Het was lang geleden dat er zoveel publiek mee was naar een uitwedstrijd.

Ze hadden hun eigen supportersteam, super leuk!

Het was een spannende wedstrijd waarin ze in de eerste helft al snel op 1-0 achter kwamen. Gelukkig scoorden ze niet veel later de 1-1. Nog voor rust scoorden beide teams nog een keer, waardoor de ruststand 2-2 was.

In de rust even weer de focus op het voetballen, want het einde van de eerste helft leek een beetje meer op paniekvoetbal (van beide teams).

De tweede helft begonnen ze dan ook keurig en maakten ook snel de 2-3.

Heel veel kansen kreeg Helpman de tweede helft niet meer.

Grootegast had zich goed herpakt en speelde netjes.

Bij de 2-4 en nog maar een paar minuten te gaan, durfden de supporters het aan om het spandoek uit de auto te halen.

Nog voor het fluitsignaal maakten de jongens er 2-5 van en was het kampioenschap binnen !

Ze mogen supertrots zijn op elkaar, wat een leuk en goed team !

En natuurlijk ook dank aan de leiders/trainers Jannes De Boer en Nanne van Hielkema.

's Avonds bij de feesttent zijn alle jongens nog verrast met een kampioensshirt !

Afgelopen zaterdag hebben ze het kampioenschap nog gevierd met een patatje en wat lekkers in de kantine van Fc. Grootegast.